Om skolan

Abrahamsbergskolan, byggd 1946, är en kommunal F-9 skola i Bromma med omkring 750 elever. Vi som arbetar på skolan vill skapa den bästa studiemiljö vi kan för att ge en god kunskapsgrund att stå på när eleven går vidare till gymnasiet.

Tack vare erfarna och välutbildade lärare, studiemotiverade elever och föräldrar med höga förväntningar är Abrahamsbergsskolan en skola med höga studieresultat och en skola att trivas i.

Vår vision är att vara en av Stockholms bästa skolor på att utveckla dig som elev utifrån dina förutsättningar. Skolans motto är Trygghet och Kunskap. Utan trygghet är det svårt att tillägna sig kunskap och kunskap ger trygghet.

Skolledning

Skolledningen utgörs av:

Tina Magnuson (rektor)
Kristina Riksberg (bitr. rektor)
Erik Wännström (bitr. rektor)
Ulf Jusonius (bitr. rektor)
Ewelina Björck (bitr. rektor)

Om kontakt önskas med någon i skolledningen var vänlig och ring eller maila för att boka tid.