Antal: 9

Fältgruppens föräldracafé

För föräldrar till barn i åldern 12-18 år. Hit kan du vända dig med alla frågor och funderingar som rör din tonårings liv.

Måndagar, drop in mellan kl 18-20 Adress: Tunnlandsvägen 91 B. För mer information se pdf nedan om föräldracaféet.

foraldracafe.pdf

• Om du behöver stöd eller hjälp

Vårdguiden 1177

Nationella Hjälplinjen 0771-22 00 60

SPES- Stöd för anhöriga 08-34 58 73

Mind Självmordslinjen 90 101

Jourhavande medmänniska 08-702 16 80

BRIS 116 111

Vid akuta fall ring 112

• Frånvaroanmälan

All frånvaro skall anmälas före kl. 07.30 varje frånvarande dag.

Det finns tre alternativa sätt att anmäla frånvaro på:

-logga in på Skolwebben: Anmäl frånvaro

• Elevråd

Eleverna ska uppleva skolan som meningsfull och därför är det viktigt för Abrahamsbergsskolan att låta eleverna ha inflytande över frågor som berör dem.

• Elev / vårdnadshavare

Här hittar du som förälder/vårdnadshavare eller elev information rörande den dagliga verksamheten på skolan.

Här hittar du bland annat kalender och blanketter, information om elevråd och elevhälsoarbetet.

• Om skolan

Abrahamsbergskolan, byggd 1946, är en kommunal F-9 skola i Bromma med omkring 750 elever. Vi som arbetar på skolan vill skapa den bästa studiemiljö vi kan för att ge en god kunskapsgrund att stå på när eleven går vidare till gymnasiet.