JÄMN OCH TÄT MATCH PÅ ÅKESHOVS IP!

Det blev en jämn och tät match i den traditionella fotbollsmatchen mellan ett elevlag från åk. 9 och ett personallag från skolan. Elevlaget började bäst men hade svårt att ta sig igenom personalens backlinje. Personallaget jobbade sig in i matchen men hade också svårigheter att skapa målchanser och det stod 0-0 i paus. I andra halvlek tog personallaget ledningen med 1-0 efter ett rungande långskott men elevlaget kom tillbaka och kvitterade på straff. Spelet var jämt även om elevlaget hade lite mer chanser. 1-1 stod det när matchen var slut och det hela fick avgöras genom straffläggning och där avgjorde personalens rutin som lyckades vinna straffläggningen. En skön revansch för skolans personal som förra året blev utklassade av eleverna med hela 7-1….