Niorna straffade sina lärare på Åkeshovs IP!

Som förra året så blev det en jämn match när årets nior mötte ett skolpersonallag på Åkeshovs IP. Efter en jämn inledning då spelet böljat fram och tillbaka gjorde elevlaget två snabba mål i mitten på första halvlek och man befarade ett ras men skolpersonalen tog tag i spelet och började skapa chanser men utan att göra mål. I slutet av första halvlek kunde man dock reducera. 2-1 till eleverna stod det i halvlek.

I andra halvlek så gjorde Skolpersonalen både 2-2 och 3-2 och såg ut att gå mot seger men eleverna kvitterade och 3-3 stod det när domaren blåste av matchen. Straffläggning följde och den vann eleverna med 4-3. På det hela taget var det en bra och välspelad match där elevlaget var det vassaste laget.