4-2 seger för Niorna!

Väderförutsättningarna kunde inte bli bättre för fotboll och på Åkeshovs IP  hade en mängd åskådare slutit upp för att se den traditionella matchen mellan Abrahamsbergsskolans personallag och ett elevlag från åk9.

Elevlaget spelade kreativt och tog till en början hand om spelet. Personallaget koncentrerade sina anfall till mitten av planen, snarare än kanterna. En hörna för niorna resulterade efter en smula kalabalik i att 1-0 petades in. Personalen åt sig dock in i matchen och kunde kvittera till 1-1. Spelet böljade fram och tillbaka men efter jätteinkast kunde niorna rättvist ta ledningen med 2-1 och det blev också halvtidsresultatet.

Ett snabbt anfall på högerkanten kanten gav niorna ledningen med 3 – 1 i början på andra halvlek och man verkade därefter bevaka sin ledning. Personalen hade svårt att skapa farligheter framåt. När sen ledningen utökades till 4-1 så var elevernas seger ett faktum. Personalen fick dock ett tröstmål i slutminuterna så 4-2 till niorna blev slutresultatet.