Abrahamsbergsskolan vann bästa fyran i pingis!

Förra veckan var det finaler i pingisturneringen  Bästa trean och Bästa fyran. 

Treorna hade kvalificerat sig till finalspel. Abas treor kom på nionde plats av 36 lag från början. Med tanke på att många började spela pingis i höstas är det en fin prestation.  Laget bestod  Avril , Ebba, Jonatan, Hugo, Julia Elliot och Henrik. 

Bästa Fyran 

Förra året kom vi på andra plats i turneringen så det var ett sammanbitet gäng med förväntningar på sig själva som åkte till Brännkyrkahallen. Vi gick vidare i gruppspelet genom att komma etta dock hade vi lite problem med Nybohovskolan som vi besegrade knappt med 4-3 i matcher. 

Vi tog oss sedan vidare till semifinal via kvartsfinal.I semifinalen krossade vi motståndet med 6-1. I finalen väntade Nybohovskolan som vi haft problem med i gruppspelet. Men då visade Aba att vi är bäst när det gäller och vann med forkrossande 6-1.

Laget bestod av följande spelar:

Kevin! Lagets ankare.Spelade en fantastiskt bra och vann alla matcher. Hjälpte också till att coacha laget när han inte spelade.

Lucas! .Vår lojale reserv. Fick spela en match och vann. Resten av tiden stödde han laget. 

Theo!  Killen som har tagit timeout från pingis.Men man kunde inte se någon ringrostighet. Han vann alla matcher och visa upp en backhand typ Jörgen Persson. 

August! Han spelar inte pingis på fritiden. Men när det är tävling förvandlas han till en hulk och ger sig aldrig förrän sista bollen är spelad. 

Tida!  Började lite trevande men i sista matchen spelade hon ut ordentligt och hon visade upp ett spel som ingen annan tjej i hallen var i närheten av. 

Saga!  Saga spelar varken i Ängby eller var med förra året. M.a.o. En debutant m.a.o. men  har en vinnarinstinkt som hon tog fram i finalen som hon vann. 

Hersuna! Ännu en debutant som blev bättre match för match och spelade som bäst i finalen som hon vann. 

Ledare som var med var Tommy Viklund, Thomas Hjort och Gunilla Kypengren. 

 

Dela:
Kategorier: