Novellfest med Lena Ollmark som hedersgäst

Så var det dags igen i torsdags för Abrahamsbergsskolans alldeles egen version av Nobelfesten, nämligen Novellfesten! Varje höst tävlar eleverna på skolan i att skriva noveller och under högtidliga former delas priser och diplom ut till de som lyckats allra bäst i de olika kategorierna. Årets vinnare var Julia 8A i kategori åk 8-9, Alva i 7C i kategori 6-7, Lisa i 4B i kategori 4-5 och Amanda i 3A i kategori åk 3 som alla hade skrivit varsin imponerande novell på årets tema "Staden vaknar". Hedersgäst var författaren Lena Ollmark som höll ett inspirerande tal om skrivande, inte minst utifrån hennes eget favorittema - spökhistorier! Feststämningen förhöjdes ytterligare med hjälp av fina musikframträdanden från såväl elever som personal, samt med proffsiga elevkonferencier.