1B vinnare i "En bok i världen"

Abrahamsbergsskolans klass 1B är en av de utvalda vinnarna i tävlingen "En bok i världen". Så här skriver juryn om deras fina tävlingsbidrag: En livfull och harmonisk bild av klassens stadsdel med många personliga och roliga detaljer. Här kan blicken myllra runt och vi kan känna oss hemma i ett färgrikt Abrahamsberg. Den 22 maj kommer klassen att åka till Skansen för att ta emot sitt pris på Solidenscenen. Vinnarbidragen kommer sedan att ställas ut, först i Bragehallen på Skansen och sedan på Stadsbiblioteket vid Odenplan. "En bok i världen", som är en tävling som har som syfte att uppmuntra läsning av barnlitteratur från olika delar av världen, är en del av den årliga aktiviteten Barn och böcker som verkar för att stimulera barns läslust och språkutveckling.