Fältstudiedagar

Under tisdagen och onsdagen hade hela mellan- och högstadiet fältstudiedagar, då klasserna ägnade sig åt allt från fiske och vildmarksliv till besök på Återvinningscentralen och Skansen.

Eleverna i årskurs 8 arbetade under dessa dagar med samhällsplanering i geografi. Uppgiften var att bygga en ny stadsdel där Bromma flygplats ligger idag med allt vad som kan behövas. För att få inspiration så gjordes fältstudier i Norra Djurgårdsstaden dag ett. Dag två startades med gemensam frukost och avslutades med redovisningar inför klasskompisarna. Eleverna redovisade med Power Points, kartor och skisser på husmodeller. SO-lärarna Lotta och Niklas hälsar att åttorna jobbade med stor entusiasm och att de har haft två riktigt bra dagar tillsammans.