Rektorsbrev

Bästa föräldrar!

Jag heter Ulf Berg och är nytillträdd rektor på Abrahamsbergsskolan. Jag har arbetat som rektor i sexton år och trivs mycket bra med mitt yrke. När jag skriver detta har jag arbetat här i åtta dagar. Mitt intryck av skolan med tanke på resultat och det jag sett under dagarna är att det är en mycket välskött skola som det ska bli en glädje att arbeta på. Visste ni t.ex. att Abrahamsbergsskolans avgångselever har haft 100% behörighet till gymnasiestudier i tre år på raken? Helt unikt i staden. Dessutom har vi höga meritvärden. Vi ska göra vårt bästa för att behålla och förbättra resultaten framöver.

Jag har nu inledande samtal med samtlig personal och kommer att gå runt i klasserna för att träffa barnen. Information till vårdnadshavare kommer bl.a. på skolplattformen.

Med hopp om ett gott samarbete!

Ulf Berg