Årets Novellfest

Förra veckan, på Nobeldagen, var det dags för Abrahamsbergsskolans Novellfest, vår egen version av Nobelfesten. Eleverna hade skrivit noveller under hösten och under högtidliga former delades priser och diplom ut till de som lyckats allra bäst i de olika kategorierna.

Årets vinnare var Freja i 7c i kategori åk 7-9, Lisa i 6b i kategori åk 6, Alex i 5b i kategori 4-5 och Stella i 3b i kategori åk 3 som alla hade skrivit varsin imponerande novell på årets tema "Ett oväntat möte". Hedersgäst var författaren Åsa Anderberg Strollo som höll ett inspirerande tal om läsning och skrivande - riktigt peppande! Feststämningen förhöjdes ytterligare med hjälp av fina musikframträdanden från Rasmus och Leah i 9b, Filip i 6b och Inez i 7a samt med de proffsiga elevkonferencierna Dina och Anastasiya i 9b.