Antal: 8

• Om du behöver stöd eller hjälp

Vårdguiden 1177

Nationella Hjälplinjen 0771-22 00 60

SPES- Stöd för anhöriga 08-34 58 73

Mind Självmordslinjen 90 101

Jourhavande medmänniska 08-702 16 80

BRIS 116 111

Vid akuta fall ring 112

• Frånvaroanmälan

Sjukanmälan elever

All frånvaro skall anmälas före kl. 07.30 varje frånvarande dag.

Det finns tre alternativa sätt att anmäla frånvaro på:
    - anmäl ditt barns frånvaro via appen: Anmäl frånvaro Stockholm. Tänk på att du måste   registrera ditt mobiltelefonnummer på www.stockholm.se  ”Mina sidor”
    - anmäl ditt barns frånvaro via SMS-tjänst till 073-0121740 Även här måste man registrera sitt mobiltelefonnummer i på www.stockholm.se  ”Mina sidor”
    I undantagsfall så kan man ringa till telefonsvararen på telefonnummer: 08 – 508 489 15 och uppge elevens namn och klass. (Detta alternativ kommer snart inte vara möjligt att använda så använd något av de tre ovan nämnda alternativen i första hand).

All information kring frånvaroanmälan finns på stockholm.se

• Elevråd

Eleverna ska uppleva skolan som meningsfull och därför är det viktigt för Abrahamsbergsskolan att låta eleverna ha inflytande över frågor som berör dem.

• Elev / vårdnadshavare

Här hittar du som förälder/vårdnadshavare eller elev information rörande den dagliga verksamheten på skolan.

Här hittar du bland annat kalender och blanketter, information om elevråd och elevhälsoarbetet.

• Om skolan

Abrahamsbergskolan, byggd 1946, är en kommunal F-9 skola i Bromma med omkring 750 elever. Vi som arbetar på skolan vill skapa den bästa studiemiljö vi kan för att ge en god kunskapsgrund att stå på när eleven går vidare till gymnasiet.